Funny bull terriër compilation Try Not To Laugh with pablo

Funny bull terriër compilation Try Not To Laugh with pablo


Now you don’t go outside? still not outside:P Because you sit so good. haha in his legg. STUPID MOUSE!! Bro what you doing? There stuck in the tv, there stuck. Nice job. Again he stole youre food. Sit. leg. go sit high. Go down. good job. Youre stuck bro. How you are stuck? Karate kid style.

76 thoughts on “Funny bull terriër compilation Try Not To Laugh with pablo

  1. Echt weer een top video Aarthos. Alleen wel een onmogelijke Challenge heb echt gelachen😂. Pablo doet me echt denken aan mijn vorige hond Prins ( is 11 geworden helaas in november overleden aan een hart afweiking) die was ook zo goed in slopen graven en spelen maar wel een schat van een hond. Fijn weekend alvasten geniet van het mooie weertje ☀😉

  2. Ik zag dat Pablo een tuigje heeft, hiervoor kun je ook een naam plaatje op klittenband laten maken en die dan op het tuigje doen, dit heb ik ook voor mijn hondje

  3. 0:46 ahahhaa memorable moment! Ahahha 😂 excellet compilation!! The best moments with an amazing dog! 😍😍😍

  4. Super lief😍 alleen een tip geeeeeen botten geven hij bijt die makkelijk door met zn kaakdruk en krijgt hij splinters in zn buik en dat gun je hem ook niet heb zelf ook een bully dus spreek uit ervaring😄

  5. Ik heb ook een bull terriër kijk maar op me kanaal! Zo ke leuk dieren vooral de bullie run mij bull terriër heet jaxs!!

  6. Aarthos wil je een keer een op een compilatie try not to laugh challenge reageeren van bull teriers ik heb er namelijk ook 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *